Highlighter

Επίσκεψη του 1ου Δημ. Ιαλυσού στην Ίμβρο και αδελφοποίηση με το δημοτικό σχολείο

Την Ίμβρο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού και πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης των δύο σχολείων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 και συνολικά 34 άτομα αποτελούσαν την αποστολή του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού που ταξίδεψε στη γειτονική Τουρκία.


 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2014 έντεκα άτομα (2 εκπαιδευτικοί, 4 μαθητές,  γονείς και η ιδρύτρια του σχολείου της Ίμβρου) είχαν φιλοξενηθεί επί τετραήμερο στη Ρόδο και είχαν υλοποιήσει την πρώτη φάση της αδελφοποίησης. 

Η επίσκεψη αυτή των Ροδίων εκπαιδευτικών και μαθητών αποτέλεσε την ανταπόδοση της φιλοξενίας και ολοκλήρωσε την αδελφοποίηση μεταξύ των σχολείων των δύο νησιών, Ρόδου και Ίμβρου. Το  Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου η αντιπροσωπεία του 1ου Ιαλυσού βρέθηκε στην Ίμβρο. Έφτασε στο νησί  το απόγευμα του Σαββάτου και τους υποδέχθηκαν η ιδρύτρια του σχολείου  Άννα Κουτσομάλλη και η διευθύντρια του σχολείου  Βούλα  Μπερμπέρη.

Επισκέφτηκαν όλοι μαζί το ιστορικό και λαογραφικό μουσείο του νησιού και στη συνέχεια κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του νησιού στο χωριό Παναγιά και το βράδυ ακολούθησε ένα δείπνο σε παραλιακή ψαροταβέρνα του νησιού. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή,  η αντιπροσωπεία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού μετέβη στο  χωριό των Αγίων Θεοδώρων. 

Στους Αγίους Θεόδωρους στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο Ίμβρου και είναι η ιδιαιτέρα πατρίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Στο σχολείο αυτό μάλιστα φοίτησε όταν ήταν μικρός ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης και μαζί με την ιδρύτρια του σχολείου κα Κουτσομάλλη έχουν προσφέρει τα μέγιστα για να λειτουργήσει και να στελεχωθεί το σχολείο, το οποίο είναι το πρώτο μειονοτικό ιδιωτικό ελληνικό σχολείο στην Τουρκία, το οποίο επαναλειτούργησε μετά από 49 έτη που ήταν κλειστό. Το σχολείο στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του είχε 4 μαθητές, ενώ τώρα έχει 17 μαθητές που φοιτούν στο  νηπιαγωγείο και στο δημοτικό.

Παράλληλα, λειτουργεί εδώ και 3 έτη Γυμνάσιο και Λύκειο στην Ίμβρο και συνολικά οι μαθητές που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία του νησιού είναι 47 και πολλές οικογένειες Ιμβρίων, ειδικά νέα ζευγάρια, έχουν επιστρέψει στον τόπο καταγωγής τους και ζουν και δημιουργούν στο νησί.   

Το πρωί της Κυριακής οι εκπρόσωποι του 1ου Δημοτικού Ιαλυσού παρέστησαν στη λειτουργία που τελέστη στο ναό του Αγίου Γεωργίου. Η εκκλησία γέμισε από τους Έλληνες κατοίκους του χωριού, και από τη ροδίτικη αποστολή και συλλειτούργησαν ο ιερέας του χωριού, καθώς και ο πατήρ Κωνσταντίνος, εφημέριος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.  

Μετά το πέρας της λειτουργίας εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του 1ου Ιαλυσού πήγαν στο Δημοτικό Σχολείο Ίμβρου,  όπου τους περίμεναν και τους υποδέχθηκαν η διευθύντρια του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου και οι γονείς τους.

Όλοι μαζί παρακολούθησαν ένα βίντεο με την ιστορία και τις δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Ίμβρου. Οι μαθητές της Ιαλυσού τραγούδησαν και χόρεψαν δημοτικά τραγούδια και μετέπειτα έδωσαν τα δώρα  (τετράδια με το νησί της Ρόδου, παζλ, με τον Κολοσσό,  χάρακες γόμες με τα ελάφια της Ρόδου κ. ά.)  που είχαν φέρει στους νέους τους φίλους, στους μαθητές της Ίμβρου. Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά της Ιαλυσού έβγαλαν τα μπλουζάκια που φορούσαν κα έγραφαν Δημοτικό Σχολείο Ίμβρου και 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού Αδελφοποιημένα σχολεία, και είχαν τα δύο νησιά ενωμένα και την ημερομηνία της αδελφοποίησης και τα έδωσαν στα παιδιά της Ίμβρου.  

Ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ιαλυσού έδωσε αναμνηστική πλακέτα στη διευθύντρια του σχολείου κα Μπερμπέρη και στην ιδρύτρια του σχολείου κα Κουτσομάλλη. Πλακέτες με το σήμα της αρχαίας πόλης της  Ιαλυσού, βιβλία με την ιστορία της Ρόδου και εικόνες για κάθε μαθητή έδωσαν αντίστοιχα η πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού Ε. Μπότσαρη, ο πρόεδρος του Δ.Ε.Σ. Ρόδα Δ. Παρασκευάς και ο ιερέας  πατήρ Κωνσταντίνος. Μετά την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Ίμβρου δεξιώθηκαν στο χώρο του σχολείου την αποστολή της Ιαλυσού.  Τα παιδιά έπαιξαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου και φωτογραφήθηκαν.  

Το μεσημέρι οι δάσκαλοι και οι μαθητές της Ιαλυσού αποχαιρέτησαν τους νέους τους φίλους της Ίμβρου και αναχώρησαν. Έκαναν το γύρο του νησιού της Ίμβρου γνωρίζοντας από κοντά όλες τις ομορφιές του με ξεναγό την ιδρύτρια του σχολείου κα Κουτσομάλλη. Το απόγευμα επιβιβάστηκαν στο πλοίο που τους μετέφερε στο Τσανάκαλλε.

Ο διευθυντής του 1ου Ιαλυσού, Παπαδόπουλος Σταύρος, ευχαριστεί θερμά τη συνάδελφο και διευθύντρια του σχολείου της Ίμβρου κα Μπεμπρέρη για τη θερμή φιλοξενία της, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ Στέφανο Κυριαζή για την βοήθεια που προσέφερε για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή και θεωρεί πώς με τις δράσεις αυτές στηρίζουμε και ενισχύουμε τη λειτουργία του  σχολείου της Ίμβρου. Πιστεύει πως ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν στην επίσκεψη αυτή ευχαριστεί και συγχαίρει την ιδρύτρια του σχολείου κα Άννα Κουτσομάλλη, η οποία οραματίστηκε κα μετά από πολλούς αγώνες πέτυχε να ανοίξει και να λειτουργήσει το σχολείο στην Ίμβρο. 

 

Ομιλία του παιδοψυχιάτρου κ. Σουρούλια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού

Μια πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Κάλεσαν  στη σχολική τους μονάδα τον  παιδοψυχίατρο  κ. Γεώργιο Σουρούλια, ο οποίος στην εισήγησή του διαπραγματεύτηκε ένα καίριο θέμα: «Το άγχος στην παιδική ηλικία».  Την εκδήλωση άνοιξαν με έναν χαιρετισμό  ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιάννης Κορωνσίος και η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Ιαλυσού κα Ερμίνα Μπότσαρη. Στη συνέχεια ο διευθυντής του σχολείου κ. Παπαδόπουλος Σταύρος παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του ομιλητή κ. Σουρούλια.

1.jpg

Ακολούθησε η παρουσίαση του φλέγοντος ζητήματος από τον κ. Σουρούλια, ο οποίος  απευθυνόμενος σε γονείς και εκπαιδευτικούς  κατάφερε με πολύ εύστοχο τρόπο να παρουσιάσει και να αναλύσει αποτελεί το άγχος στα παιδιά μας.

Ο κ. Σουρούλιας, αρχικά αναφέρθηκε στους  παράγοντες που  προκαλούν και  επηρεάζουν  άγχος στα παιδιά, αναφέρθηκε στις κατηγορίες του άγχους, στο τι συνέπειες έχει το άγχος στη ζωή και τη συμπεριφορά ενός παιδιού και συνέστησε τρόπους  με τους οποίους θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα που απασχολεί όλο και πιο έντονα την κοινωνία  μας.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Λαγουδάκης απένειμαν πλακέτα στον κ. Σουρούλια.

Ακολούθησε μια πολύ γόνιμη συζήτηση του  παιδοψυχιάτρου κ. Σουρούλια με τους  παρευρισκόμενους  γονείς και εκπαιδευτικούς με τον γιατρό να απαντά σε πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν από το ακροατήριο. Στο τέλος, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Σουρούλια για την ομιλία και την παρουσία του στο σχολείο.

2.jpg

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου στο 1ο Δ.Σ. της Ιαλυσού!

Το 1ο δημοτικό σχολείο της Ιαλυσού επισκέφτηκε η Εθνική ομάδα γυναικών.

Μια ξεχωριστή ημέρα αποτέλεσε για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού η Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 μιας και εκείνη την ημέρα επισκέφτηκε το σχολείο τους η Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου. Ο διευθυντής του σχολείου Σταύρος Παπαδόπουλος είχε υποβάλει πρόταση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα : «Πάσα στα Θρανία» που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η αίτηση εγκρίθηκε και το αποτέλεσμα ήταν η έλευση της Εθνικής Ομάδας στο σχολείο. 

1.png2.jpg

Το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου, σύσσωμη η Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου (22 παίκτριες) μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αντώνη Πριόνα και τους τρείς συνεργάτες- βοηθούς του επισκέφτηκαν  το σχολείο. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μίλησαν στους μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων μίλησαν για το γυναικείο ποδόσφαιρο, την ιστορία του στη χώρα μας και τις προοπτικές που υπάρχουν. Στη συνέχεια ο  ομοσπονδιακός προπονητής κ. Πριόνας παρουσίασε μερικές από τις παίκτριες της Εθνικής μας Ομάδας στους νεαρούς μαθητές.

Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι αρκετές από τις παίκτριες της Εθνικής μας ομάδας αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία) και από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητριών είναι φοιτήτριες ή πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών , γεγονός που αποδεικνύει όπως είπε και ο κ. Πριόνας ότι οι παίκτριες συνδυάζουν με επιτυχία τις σπουδές τους με τον αθλητισμό. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού απένειμε τιμητική πλακέτα στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου και την ευχαρίστησε για την παρουσία της στο σχολείο.

3.jpg4.jpg

Στη συνέχεια όλες οι παίκτριες της ομάδας πήγαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου και έκαναν επίδειξη τεχνικής ενθουσιάζοντας τα παιδιά. Ύστερα στα πλαίσια του προγράμματος «Πάσα στα Θρανία»  μοίρασαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄  και Στ΄ τάξης μπλουζάκια τα οποία είχαν το λογότυπο της Ε.Π.Ο. και της ΟΥΕΦΑ και το σύνθημα «Πάσα στο Θρανίο». Επίσης όλοι τα παιδιά πήραν ένα πολύ ωραίο ενημερωτικό έντυπο –τετράδιο που αναφερόταν στην ιστορία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, στις μεγαλύτερες διακρίσεις της Εθνικής μας ομάδας καθώς και στους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. ΟΙ υπεύθυνοι της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου χάρισαν μπάλες στο σχολείο και μια συλλεκτική φανέλα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη (παίκτριες, προπονητές) της Εθνικής ομάδας Γυναικών Ποδοσφαίρου για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στα παιδιά του σχολείου και τον ροδίτη προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ευάγγελο Χατζηαντωνίου για η βοήθεια του στο να υλοποιηθεί το  εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα.

5.jpg

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΥΘΥΤΑ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού

1.jpg

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου υλοποιήθηκε από την ΕΥ.Θ.ΥΤΑ. Ρόδου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «Οδική Ασφάλεια» και αντιπροσωπεία του σωματείου με επικεφαλής την πρόεδρο κα Ελένη Καρύδη και τις εθελόντριες Δήμητρα Πατάπη, Παναγιώτα Παπουτσή, Τσαμπίκα Μουστάκα, Σμαράγδα Βαμβακερή, Άννα Καρύδη και την Άντρεα Κουταλάκη επισκέφτηκαν τη σχολική μονάδα.

Στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί Γιούλη Βενέτη, Αμαλία Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Παναγιωτίδης και Πόπη Χατζήπαπα, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων Α1, Α2, Δ1 και Δ2 αντίστοιχα, έχουν εκπονήσει και υλοποιούν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στόχο έχει να μάθει στους μαθητές και μαθήτριες τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την οδική ασφάλεια γενικότερα.

Οι μαθητές αυτών των τμημάτων παρακολούθησαν εκπαιδευτικά σποτ και διαφάνειες σχετικά με την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να εκφράσουν τη γνώμη και τις προσωπικές τους εμπειρίες σχετικά με το θέμα.

Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια ρόλων πάνω σε ειδικό τάπητα, όπου μεταμορφώθηκαν σε αυτοκίνητα, μηχανές, ποδήλατα και πεζούς τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Με άλλα λόγια,  ήταν μία μικρογραφία της πόλης τους, της γειτονιάς τους.

Στο τέλος του βιωματικού προγράμματος της ΕΥΘΥΤΑ προσφέρθηκε έντυπο εκπαιδευτικό υλικό στους μαθητές, αλλά και στους γονείς τους, και  έγινε δωρεά βιβλίου συνοδευόμενου από cd για την σχολική μας βιβλιοθήκη.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από το πρόγραμμα  την ενημέρωση και βιωματική δράση που συμμετείχαν. Ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 1ου Δ. Σ. Ιαλυσού ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο κα Ελένη Καρύδη αλλά και τους εθελοντές για την παρουσία τους στο σχολείο και παράλληλα τους συγχαίρει για τις δραστηριότητες που τόσα χρόνια κάνουν και που στοχεύουν στη σωστή οδική συμπεριφορά και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που αποτελεί μάστιγα  για τη Ρόδο τα τελευταία έτη.  

2.jpg

3.jpg

Στη «Ροδιακή» οι μαθητές της Γ’ τάξης του δημοτικού σχολείου Ιαλυσού

1.jpg

Τους μαθητές της Γ' τάξης του  Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού υποδέχθηκαν στα γραφεία σύνταξης και στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της "Ροδιακής", δημοσιογράφοι και υπεύθυνοι των αντίστοιχων τμημάτων προκειμένου να τους εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο μια εφημερίδα λειτουργεί.

Οι περίπου 40 μαθητές, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους κ.κ. Λαμπρινή Καμβύση και Βασιλική Χρονοπούλου, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον αρχισυντάκτη της "Ροδιακής" κ. Μιχάλη Μαστή, ο οποίος τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα διάφορα τμήματα προκειμένου να καταφέρει να τυπωθεί μια καθημερινή εφημερίδα αλλά και το πώς δουλεύουν οι δημοσιογράφοι προκειμένου να έχουν καθημερινά πλήθος ειδήσεων που θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα.

Ο κ. Μαστής έκανε μια αναφορά και για τα 103 χρόνια λειτουργίας της ιστορικής αυτής εφημερίδας, αλλά και για το πώς, την περίοδο της Ιταλοκρατίας και η "Ροδιακή" φιμώθηκε από τους κατακτητές.

Οι μαθητές, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον κ. Μαστή, δεν σταμάτησαν να πραγματοποιούν ερωτήσεις. Ο ίδιος, τους εξήγησε ότι τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι δημοσιογράφοι, πώς γίνεται το ρεπορτάζ για ένα θέμα αλλά και πόσο μεγάλη ευθύνη έχουν απέναντι στο αναγνωστικό κοινό ούτως ώστε να τους ενημερώσουν έγκυρα και έγκαιρα.  Ακόμη, μίλησε στους μαθητές για την εφημερίδα που λειτουργεί ως εργαλείο ενημέρωσης για τον τόπο μας, ενώ τους τόνισε ότι είναι απαραίτητο ως πολίτες να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει  στο νησί τους.

Όπως συνηθίζει, ο κ. Μαστής, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που "μαστίζει" το νησί μας και δεν είναι άλλο απο τα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα, τονίζοντάς τους ότι είναι όλα θέμα παιδείας και ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν οδηγούμε φορώντας ζώνη ή και κράνος.

Αμέσως μετά, οι μαθητές επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της "Ροδιακής", όπου εκεί τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του πιεστηρίου κ. Σεραφείμ Φλώρος, ο οποίος τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τυπώνονται οι εφημερίδες στα πελώρια μηχανήματα.

Ο ίδιος, μίλησε για τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται στις έγχρωμες σελίδες, το μέγεθος του χαρτιού που χρησιμοποιείται και φυσικά πώς ένα τεράστιο ρολό χαρτί καταλήγει να πάρει τη μορφή που όλοι γνωρίζουμε.  Ο κ. Φλώρος τους εξήγησε ότι, όταν αναμείξουμε το μελάνι με το νερό, μπορούμε να τυπώσουμε πάνω σε τσίγκους τις σελίδες και αμέσως μετά να τους τοποθετήσουμε στα μηχανήματα προκειμένου να τυπωθεί η εφημερίδα, ενώ έδωσε και άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες στους μαθητές αλλά και τους δασκάλους που τους συνόδευαν.

Όπως συνηθίζεται, οι μαθητές έφυγαν από τις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου, με μια "φρέσκια" εφημερίδα στο χέρι, αφού προηγουμένως έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Οι μαθητές που επισκέφθηκαν τη "Ροδιακή":

Τμήμα Γ1

Ιωάννα Βούλγαρη

Αναστασία Ελένη

Γιακουμή Ελεάνα

Ελευθερίου Ιωάννης

Καϊκης Μιχαήλ Άγγελος

Καραντώνη Δανάη

Κασανή Φωτεινή Άννα

Κασάπη Εμμανουήλ

Κλεάνθη Κατερίνα Ηλιάνα

Κοζύρης Ορέστης

Κουλουρίδη Αθανασία Κερατσού

Κώστα Κατερίνα

Κωστής Παναγιώτης Αλέξης

Μακροπούλου Δήμητρα

Ματάκης Νίκος

Mezani Έρντι

Μενεμενλή Σεβαστή

Μπαλλής Νίκος

Μούτσα Δανιήλ Αμών

Γιουζελλάρι Ναταλία

Βελιάσεβιτς Αλέξανδρος

 

Τμήμα Γ2

Μοσχή Αγγελική Χριστίνα

Μπότσαρη Δέσποινα - Μαρίνα

Παναγιωτίδη Ελισάβετ

Παπαδημητρίου    Δημήτριος

Παρασκευάς Ιωάννης

Πιλατέρη Αικατερίνη

Πιλατέρης Γεώργιος Δημήτριος

Προβαττάς Άγγελος

Χριστοδούλου Ειρήνη    

Σπύρου Σμαράγδα

Συκιανάκη Σκιαδενή - Δέσποινα

Συμβουλίδου Ευρίκλεια

Συνδικάκη Ελεούσα - Ασημίνα

Τελώνη Δέσποινα - Μαρίνα

Τζόγιας Μάριος

Τόσκα Ιωάννα

Φουστέρη Χριστίνα

Τσαβαρής Μιχαήλ-Αγγελος

Φωτεινής Γιώργος Ραφαήλ

Χριστοδούλου Εμμανουήλ

2.jpg

3.jpg